Cursus en workshop

Geef je op voor een cursus en/of workshop door het volgende formulier, vrijblijvend, in te vullen.

Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met jou op om mogelijke vragen te beantwoorden en jouw inschrijving verder te voltooien.


Opleiding

Om gelijkgestemd te raken over Yoga is het fijn om vooraf kennis met elkaar te maken. Ook als je ergens anders al eens Raja Yoga hebt gevolgd of als je al veel hebt gedaan met persoonlijke ontwikkeling. Samen kijken we wat het beste is voor jou. Pas dan ik inschrijving mogelij.Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kan desgewenst via (beeld)bellen. (06-14406665)

Druk om mij live in Limmen te spreken in de online agenda op de gewenste datum en tijd, vul vervolgens enkele persoonsgegevens in. De bevestiging die je vervolgens krijgt en de herinnering twee dagen voor het gesprek zal enigszins massage gerelateerd zijn, daar wij voor de massagepraktijk hetzelfde systeem gebruiken.

Of heb je door werk en gezin niet veel tijd om te oefenen? Komen anderen voor en vergeet je jezelf? Zou het helpen dat er in de les gelijkgestemden zijn? Dat er iemand is die je in de beoefening ondersteund? Waar je vragen aan kan stellen en die af en toe een grap maakt. Als lesgever ben ik er goed in om jou in je waarde te laten en geduldig af te wachten, zodat jij beoefend vanuit je eigen tempo en vanuit je eigen mogelijkheden. Ondertussen probeer ik je te motiveren en te inspireren in een ontspannen, persoonlijke setting.


Nog vragen?

Neem contact op.