Introductiecursus Raja Yoga

van 3 lessen

Heb je veel gedachtes, to do lijstjes en blijf je maar door gaan? Ben je stijf en is ontspannen een uitdaging? Kan je in het leven geregeld jezelf niet zijn, ben je regelmatig overgevoelig en heel moe? Vraag je wel eens af: Wat is de zin hiervan en wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik nou eigenlijk? Herkenning? Ja? Dan presenteer ik je bij deze de Raja Yogavorm. Dit is een gegronde, systematische en krachtige aanpak. Zie ook: voor wie is deze Yoga?

Ik heb nu een unieke kans voor je.

Doe mee aan de introductiecursus in Raja Yoga. De aanpak is eeuwenoud beproeft. Proef de sfeer van de training van 40 lessen en maak kennis in slechts drie lessen van 90 minuten. Er zijn in totaal 15 plekken per les beschikbaar. Er zijn je reeds 150 deelnemers voorgegaan. Wil je ook meedoen? Meld je dan NU aan voor de eerst volgende serie. Klik dan op de foto.

Verwachtingen

Waar je open voor kunt staan is een zachte en vriendelijke yogavorm waarmee je daadwerkelijk tot jezelf, tot Yoga kan ontwikkelen. Geleidelijk aan vanuit jouw tempo en vanuit jouw mogelijkheden ga je de diepte in. Je creëert de oefeningen steeds meer vanuit een flow. Herken je dat van die momenten dat alles vanzelf lijkt te gaan? Hoe kom je daarin terecht? Wanneer je hier bewust van wordt zal je de flow steeds vaker dan toevallig kunnen laten ontstaan. Een vitaler lichaam en een helder wordende geest maakt dat je steeds makkelijker hoofd- van bijzaak kunt onderscheiden, de zogenaamde helikopter view. Het wordt in het leven eenvoudiger te ervaren wat er binnen je leeft. Waar sta en ga je voor! Gaaf hé, ga je mee?

Of

heb je door werk en gezin niet veel tijd om te oefenen? Komen anderen voor en vergeet je jezelf? Zou het helpen dat er in de les gelijkgestemden zijn? Dat er iemand is, ik dus, die je in de beoefening ondersteund? Waar je vragen aan kan stellen en die af en toe een grap maakt. Waar je les na les jezelf kan ontwikkelen. Wist je dat je voor deze Yogavorm niet jong, soepel of sterk hoeft te zijn. Dat het niet uitmaakt of je nu beginner of gevorderde bent. Zou het ook helpen dat het niet uit maakt wat je gezinssamenstelling is, je geaardheid, waar je vandaan komt of je vrouw of man bent en dat in een persoonlijke setting, in een ongedwongen sfeer en in een kleine groep. Ja? Klik op de foto

Als lesgever

ben ik er goed in om jou in je waarde te laten en geduldig af te wachten. Ondertussen probeer ik je te motiveren en te inspireren in een ontspannen setting. Zo ontdek jij (nog meer) wie je in werkelijkheid bent. Leef je leven!

Heb je

een vraag over de cursus? Stel dan je vraag. Komen de tijden van de introductiecursus je niet uit of wil je me één op één spreken? Reserveer dan geheel vrijblijvend en kosteloos een kennismakingsgesprek.

Wil je meteen beginnen?

Doe dan mee met de drie gratis tips voor meer focus. Klik anders op de foto om je aan te melden voor de introductiecursus.

Reserveer hier, klik op de foto!

Dit zeggen mijn klanten

Interesse in Yoga heb ik, omdat ik lichamelijk stijf ben. Nog niet eerder heb ik iets met Yoga gedaan. Fijn dat deze introductiecursus er is, nu weet ik waar ik aan toe ben. Thijs geeft les op rustige en duidelijk wijze. Prettig dat ik in de introductiecursus veel aandacht van hem kreeg. Ik ervoer de oefeningen als uitdagend, doch weet ik nu dat ik de tijd kan nemen en dat het resultaat vanzelf komt.

Ellen van den broek

Het kunnen ontspannen is wat ik zoek. Tien jaar met tussenpozen is mijn ervaring met Yoga. De fijne sfeer en ruimte om jezelf te ontdekken is wat me aanspreekt. De uitleg van de oefeningen is duidelijk en enthousiast. Mooi om te zien dat jijzelf mee verandert bij het doen van de oefeningen. De lessen zijn een fijn begin van mijn weekend en ongemerkt neem je het mee in je dagelijks leven. Blij dat ik de introductiecursus ontdekt heb en dat nog geen halve kilometer van huis.

Dorien Honigh

De reden om mee te doen met de cursus is dat ik zoek naar rust en graag meer luister naar mijn gevoel. Ik heb nog geen ervaring met Yoga. De Cursus vond ik prima te doen, ik heb nu een beetje inzicht van wat het inhoud en een niet te grote groep vind ik ook heel fijn. De oefeningen legt Thijs rustig uit en het is fijn als hij kijkt of we het goed doen. Ik heb het idee dat de training mij verder gaat brengen. Het begin is, er is alleen nog heel veel te leren.

Thea Baltus

Heb je veel gedachtes, to do lijstjes en blijf je maar door gaan?

Vraag hier drie GRATIS tips aan voor meer FOCUS met Raja Yoga.

Bedankt voor je aanmelding! Je ontvangt zo meteen de 1e tip