De stilte ervaren brengt je bewustzijn boven het mentale en emotionele. Dat is fijn nietwaar? Deze gratis meditatie is ervoor om in het dagelijks leven beter in te kunnen blijven, gebruik de mogelijkheid.

Dit alles kan wanneer je een cursus of de opleiding bij ons volgt of gevolgd hebt of je bekent bent met Raja Yoga. Geef je op, dan kom je in de gezamenlijke WhatsApp groep en krijg je de zoom code om in te loggen. Kom zo vaak als je zin hebt. Wij zijn er sowieso.

Zit tijdens de meditatie zolang je klik ermee is. Gebruik de oefeningen waar je toe aangetrokken voelt (kriya, luisteren naar nada, uiteraard asana’s wanneer je daar behoefte aan hebt, pranayama, kijk maar). Voel je dit niet, vraag aan ons wat je zou kunnen doen. Deel na afloop hoe het ging en ontmoet voor en/of na de meditatie gelijkgestemde.

De ellende stopt met meditatie

Steeds meer/makkelijker in meditatie komen betekend dat je niet meer onderhevig bent aan de Vrtti’s (energiewervelingen) uit je omgeving. Dus, de Klesha’s (bezoekingen) houden op. Niet alleen verbetert je gezondheid (fysiek en mentaal), maar ook ellende stopt. Onwetendheid, egoïsme, gehechtheid, haat, angst voor de dood. Dit zijn de 5 verschillende soorten Klesha’s die anders op je afkomen. Ze zijn allemaal gebonden aan Vrtti’s. Maar door meditatie heb je geen Vrtti’s meer. Dus, ze kunnen niet meer aangetrokken worden door Vrtti’s van buitenaf. Hoe meer je de stilte kan ontvangen hoe  langer je erop kan gaan.

  • 60 minuten op elke donderdagavond om 19:00 uur (online, vanwaar je ook bent) buiten de vakanties om.
  • 45 min stiltebeoefening, 15 min interactie. 
  • Kosten zijn 0 euro.

Inschrijven en/of neem contact op