Raja Yoga Limmen

Kom in contact

Spreekt onze werkwijze je aan en wil je meer weten? Vul dan het onderstaande berichtenformulier in. We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Namasté.

9 + 11 =

Route

Let op! Raja Yoga Limmen is gevestigd in Centrum Meander. Kijk uit naar een bord in de tuin met Centrum Meander erop.

Rijksweg 115
1906 BG Limmen

Digitaal:

Voor een digitale routebeschrijving klik op bovenstaande Google Maps. Je kunt je auto aan het begin rechts op het erf parkeren. Is het erf vol? Parkeer dan je auto langs de Rijksweg of aan de overkant aan de Nachtorchis. De Yogaruimte bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Met de auto vanaf Haarlem:

Komend vanaf de A9, richting Uitgeest/Castricum aanhouden, afslag 10 nemen. Rechtsaf, de Provinciale weg volgen, steeds maar rechtdoor. Na het plaatsnaambord Limmen gaat de Provinciale weg over in de Rijksweg. Doorrijden tot het stoplicht, aan de rechterkant zie je een snackbar, de weg vervolgen, na 200 meter zie je nabij een vluchtstrook het bord van Centrum Meander aan de linkerkant in de tuin staan. Welkom! Je kunt je auto aan het begin rechts op het erf parkeren. Is het erf vol? Parkeer dan langs de Rijksweg of aan de overkant aan de Nachtorchis. De Yogaruimte bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Met de auto vanaf de Zaanstreek:

Richting Castricum volgen, zie verder hierboven.

Met de auto vanaf omgeving Alkmaar:

Rijdend op de Martin Luther Kingweg neem afslag Heiloo. Je rijdt dan op de Kennemerstraatweg en gaat door het Heilooërbos. Alsmaar de weg vervolgen (+/- 6km), en voorbij het plaatsnaambord Limmen rijden. Aan de rechterkant zie je diverse bedrijven met op de hoek van de Rijksweg/Visweg een Chinees restaurant, doorrijden langs het bedrijf van Jacob Hooy, enige huizen verderop nabij een vluchtstrook is aan je rechterhand Centrum Meander, aangegeven met 2 borden bij de inrit. Welkom! Je kunt je auto aan het begin rechts op het erf parkeren. Is het erf vol parkeer dan langs de rijksweg of aan de overkant aan de Nachtorchis. De Yogaruimte bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Openbaar vervoer:

Trein naar Castricum of naar Heiloo. Vervolgens met de bus. Limmen heeft geen station. Vanaf station Castricum: op werkdagen bus 168 of bus 167. Vanaf station Heiloo: op werkdagen ook bus 168 of bus 167. Kijk op de site 9292 voor actuele vertrektijden. Stap uit bij halte Visweg en loop in zuidelijke richting. Na 2 minuten zie je aan de rechterkant een bord met Centrum Meander in een tuin. Welkom!