Neem contact op

Spreekt onze werkwijze je aan, wil je meer weten of wil je jezelf opgeven voor een workshop of cursus? Vul dan het contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@rajayogalimmen.nl.

We zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Namasté.

Contactformulier


Locatie


Route

Let op! Raja Yoga Limmen is gevestigd in Centrum Meander. Kijk uit naar een bord in de tuin met Centrum Meander erop.

Rijksweg 115
1906 BG Limmen

Digitaal:

Voor een digitale routebeschrijving klik op bovenstaande Google Maps. Je kunt je auto aan het begin rechts op het erf parkeren. Is het erf vol? Parkeer dan je auto langs de Rijksweg of aan de overkant aan de Nachtorchis. De Yogaruimte bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Met de auto vanaf Haarlem:

Komend vanaf de A9, richting Uitgeest/Castricum aanhouden, afslag 10 nemen. Rechtsaf, de Provinciale weg volgen, steeds maar rechtdoor. Na het plaatsnaambord Limmen gaat de Provinciale weg over in de Rijksweg. Doorrijden tot het stoplicht, aan de rechterkant zie je een snackbar, de weg vervolgen, na 200 meter zie je nabij een vluchtstrook het bord van Centrum Meander aan de linkerkant in de tuin staan. Welkom! Je kunt je auto aan het begin rechts op het erf parkeren. Is het erf vol? Parkeer dan langs de Rijksweg of aan de overkant aan de Nachtorchis. De Yogaruimte bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Met de auto vanaf de Zaanstreek:

Richting Castricum volgen, zie verder hierboven.

Met de auto vanaf omgeving Alkmaar:

Rijdend op de Martin Luther Kingweg neem afslag Heiloo. Je rijdt dan op de Kennemerstraatweg en gaat door het Heilooërbos. Alsmaar de weg vervolgen (+/- 6km), en voorbij het plaatsnaambord Limmen rijden. Aan de rechterkant zie je diverse bedrijven met op de hoek van de Rijksweg/Visweg een Chinees restaurant, doorrijden langs het bedrijf van Jacob Hooy, enige huizen verderop nabij een vluchtstrook is aan je rechterhand Centrum Meander, aangegeven met 2 borden bij de inrit. Welkom! Je kunt je auto aan het begin rechts op het erf parkeren. Is het erf vol parkeer dan langs de rijksweg of aan de overkant aan de Nachtorchis. De Yogaruimte bevindt zich rechts achter het woonhuis.

Openbaar vervoer:

Trein naar Castricum of naar Heiloo. Vervolgens met de bus. Limmen heeft geen station. Vanaf station Castricum: op werkdagen bus 168 of bus 167. Vanaf station Heiloo: op werkdagen ook bus 168 of bus 167. Kijk op de site 9292 voor actuele vertrektijden. Stap uit bij halte Visweg en loop in zuidelijke richting. Na 2 minuten zie je aan de rechterkant een bord met Centrum Meander in een tuin. Welkom!


Centrum Meander

Het Centrum is in 2004 opgericht door Frans Punt en Margareth Beerepoot. Er wordt gewerkt vanuit de gedachte dat lichaam en geest één zijn. Dit wordt ook wel een holistisch mensbeeld genoemd. Behandeling in Gezondheidscentrum Meander heeft als doel om je -weer- in beweging te zetten.

Een lichamelijke ziekte of aandoening kan invloed hebben op het geestelijk terrein en andersom. Het is belangrijk dat er gezocht wordt naar de werkelijke oorzaken van lichamelijke- en psychische klachten, omdat ze jouw bron van energie blokkeren. Na onderzoek kan de vertraging van je energiestroom over het algemeen opgeheven worden, waardoor deze een stuk vrijer zijn weg vervolgt.