Over ons

Raja Yoga Limmen

Tijdens de yoga opleiding in Ilpendam ontmoette ik Kim. Toen zij destijds verhuisde naar Bakkum en bij mij in de buurt kwam wonen was de stap om samen te reizen snel gemaakt. Het duurde tijdens de wekelijkse autorit niet lang voordat de vonk oversprong. We zijn inmiddels al een tijdje verder en toch blijft het bijzonder om ook onze liefde voor yoga samen te mogen uitdragen. 

Kim

Raja Yoga is op mijn pad gekomen toen ik al wat jaren vanaf 2000 in de Amsterdamse Yogascene rondliep. Ik was gek op de vorm die ik gewend was; mooie Indiase beelden, wierook, hippe mensen, creatieve sfeer, mooie zorgvuldig uitgekozen muziek, kaarsen, je kunt je er wellicht een beeld van vormen. Daarna een thee drinken of een latte in de Jordaan. Ik kan er bijna weer naar terug verlangen. Maar ikzelf en mijn leven veranderde en ook de Yoga veranderde mee.

Ik kwam dus niet meer in Amsterdam, maar ging nu erbuiten mijn lessen volgen in een of ander klein gehucht Ilpendam, dat was vanaf het jaar 2007. De leraar was streng, maar vriendelijk en veel oefeningen deden we gezamenlijk. We doken in het diepe als het gaat om spiritualiteit en dan was er een fantastische toef op de raja yogataart; hier kwam ik voor; meditatie en bespreking van de oude geschriften. Handleiding in Leven! Hierin kwam ik thuis.

Graag deel ik deze ervaringen die ik opgedaan aan jou.

Veel plezier.

Thijs

Tijdens de eerste les van de Raja Yogaopleiding in 2007 voelde ik het. Dit is het!

Mijn liefde voor het lichaam, mijn interesse in de mens, een natuurlijke hang naar filosofie en een steeds sterker wordende aantrekkingskracht naar spiritualiteit kwam alles bij elkaar. Ik voelde me er direct thuis na een persoonlijke ontwikkelingstocht van jaren die me fysiek via het veelvuldig sporten, CIOS, werk als fitnessinstructeur en massage had gebracht. Geestelijk gezien via NLP, familieopstellingen, filosofie bijeenkomsten en veel leerzame therapeutische sessies.

In eerste instantie alleen de Yoga beoefening en sinds juli 2012, waar het hart vol van is stroomt de mond van over, ook het lesgeven in Raja Yoga.

Bekijk ons volledige aanbod en/of neem contact op